Trouwkaarten geboortekaarten :logo

Christine en Mynthe
Christine en Mynthe

OVER CHRISSY

Mijn naam is Christine Emaar (Chrissy). Ik ben eigenaar en designer bij Chrissy’s Card Company. Na mijn opleiding als grafisch vormgever werkte ik jarenlang bij  Hallmark Nederland, voorheen uitgeverij Gebr. Spanjersberg’. Dit was Nederlands grootste uitgeverij van wenskaarten, opgericht door de gebroeders Spanjersberg. Later werd de uitgeverij over genomen door werelds grootste uitgeverij Hallmark. Daar was ik verantwoordelijk voor het invullen van een groot aantal wenskaartencollecties (kerst, vaderdag, moederdag, valentijn, communie, pasen, geslaagd, etc.). Hier is ook mijn passie voor typografie (de kunst van het vormgeven van  teksten) ontstaan. En nog steeds ben ik gek op letters. Daarnaast heb ik veel ervaring in het begeleiden van allerlei drukwerkproducties, van reclame uitingen in winkels tot hele verpakkingsranges voor o.a. Unox, Calve, Croma, Bertolli, Blue Band.

Chrissy’s Card Company 

Toen ik een aantal jaar geleden zwanger was van mijn dochter en ik geen leuke kaart naar mijn zin kon vinden besloot ik er eentje zelf te maken. Uiteindelijk heeft dit heeft geleid tot het ontstaan van Chrissy’s Card Company. Chrissy’s Card Company heeft al voor heel jonge ouders en bruidsparen de geboortekaarten en trouwkaarten mogen maken. 

Service en Kwaliteit

Wij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. En zullen er alles aan doen om voor jou de ‘perfecte’ geboortekaart of trouwkaart te maken. Heb je vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier. Kijk gerust eens rond op onze site en webwinkel. We hopen je snel als klant van Chrissy’s Card Company te mogen begroeten.

Geboortekaarten: Mynthe voor/achterzijde
Geboortekaart Mynthe voor/achterzijde
Geboortekaart Mynthe binnenzijdes
Geboortekaart Mynthe binnenzijdes
 

Staartsestraat 6a, 4635 BB Huijbergen - info@c-cardcompany.com

0614567444